Airprishtina cmimet per muajin gusht

Londër/Prishtinë non-stop

Duke filluar nga fundi i qershorit, ne si operatori i vetëm, do t’ju sjellim në Prishtinë direkt nga Londra-Gatwick. Një fluturim – një çmim. Fluturimi do të realizohet në mënyrë të besueshme nga kompania e mirënjohur ajrore “Germania”. Direkt, pa asnjë ndalesë të ndërmjetme apo fluturime lidhëse me kohë të gjata pritjeje. Ne jemi të vetmit për këtë linjë që fluturojmë direkt!

 airkosova-airprishtina

Nisja Prishtinë – Basel/Mulhouse

 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Sht, 2013-08-17 13:30     15:35     390.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Die, 2013-08-18 04:00     06:35     390.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Sht, 2013-08-24 13:30     15:35     320.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Sht, 2013-08-31 13:30     15:35     320.00 CHF

Nisja  Basel/Mulhouse – Prishtinë

 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-08-17 16:25     18:35     80.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-08-24 16:25     18:35     70.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-08-31 16:25     18:35     70.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-09-07 16:25     18:35     70.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-09-14 16:25     18:35     70.00 CHF

Continue reading Airprishtina cmimet per muajin gusht

bileta autobusi per kosove

bileta autobusi per kosove

Ne gjatë sezonit të veres I angazhojmë dy autobusët tanë në linjen Suedi Kosovë në menyrë që tu dalim në ndihmë bashkëkomabsve tanë, por gjatë sezonit tjetër ne me kompanin tone jemki tër angazhuar në turizëm në Suedi ku bejmë bartjen e turistëve në sezonin e dimrit në vendet turistike suedeze ku xhvillohet turizmi dimror siodmos skijimi. Edhe me kete lloj veprimtarie deir me tani ne jemi shume të kenaqur dhe besoj se ia kemi arritur qellimit me punën tone. Momentalisht kemi dy autobus e shpresojme se ne te ardhmen do e shtojmë numrin e tyre.

Çdo ditë udhetime me autobus super komod në destinacionet:

 • Prishtine Sarande Prishtine
 • Prishtine Dhermi Prishtine
 • Prishtine Himare Prishtine
 • Prishtine Ksamil Prishtine
 • Prishtine Vlore Prishtine
 • Prishtine Durres Prishtine
 • Prishtine Velipoj Prishtine
 • Prishtine Shengjin Prishtine
 • Prishtine Ulqin Prishtine

airbus kosova
Ne operojmë me transportin rrugorë, me autobusë në destinacione të ndryshme, me linja turistike verore, si dhe bëjmë organizimin e turneve të ndryshme, vizitave grupore dhe aktiviteteve tjera si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.
Udhëtime direkte nga Gjermania për Kosovë përmes Hungarisë çdo të Martë dhe të Premte ndërsa nga Kosova çdo të Mërkurë dhe të Shtunë

Dortmund – Kosove me Autobus
Essen – Kosove me Autobus
Düsseldorf – Kosove me Autobus
Köln – Kosove me Autobus
Frankfurt – Kosove me Autobus
Manheim – Kosove me Autobus
Karlsruhe – Kosove me Autobus
Stuttgart – Kosove me Autobus
Ulm – Kosove me Autobus
Ausburg – Kosove me Autobus
München – Kosove me Autobus
Podujevë – Kosove me Autobus
Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjila

Gjermani – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Dortmund – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Frankfurt – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» München – Presheve/Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Hamburg – Prishtine: çdo te premte
» Berlin – Prishtine: çdo te premte

Gjermani – Kosove: nepermjet Kroacise & Malit te Zi
» Frankfurt – Prishtine: çdo te shtune
» Dortmund – Prishtine: çdo te shtune
» Hamburg – Prishtine: per momentin nuk kemi nisje!

Gjermani – Shqiperi – Kosove: nepermjet Italise
» Kassel – Tirane – Prishtine: çdo te enjte
» Dortmund – Tirane – Prishtine: çdo te enjte

Gjermani – Maqedoni: nepermjet Sllovenise dhe Kroacise
» Düsseldorf – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe shtune
» Bielefeld – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe te shtune

Belgjike – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Bruksel – Prishtine : çdo te marte dhe te premte

Zvicer – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Gjeneve – Prishtine: çdo te marte dhe te premte

Bileta te lira nga shume qytete te gjermanise
München – Prishtine vetem 130 euro (bilete kthyese)

Düsseldorf – Shkup vetem 100 euro (bilete nje drejtimshe)

München – Tirane vetem 85 euro (bilete nje drejtimshe)

Kosova Airlines Cmimet e Biletave per Antalya, Basel, Düsseldorf, Genève, Hamburg, München, Stuttgart, Zürich

Cmimet e Biletave per Antalya, Basel, Düsseldorf, Genève, Hamburg, München, Stuttgart, Zürich

 • Prishtina – Antalya Tue 23.07.2013     PRN     06:20     AYT     09:10     84,00 €
 • Prishtina – Antalya Thu 25.07.2013     PRN     07:45     AYT     10:40     129,00 €
 • Prishtina – Antalya Fri 26.07.2013     PRN     05:30     AYT     08:20     84,00 €
 • Prishtina – Antalya Sat 27.07.2013     PRN     06:45     AYT     09:40     129,00 €
 • Prishtina – Antalya Mon 29.07.2013     PRN     07:45     AYT     10:40     129,00 €
 • Prishtina – Basel – Mulhouse 22.07.2013    Sat 27.07.2013     PRN     13:30     MLH     15:35     137,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Wed 24.07.2013     PRN     14:10     DUS     16:45     48,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Fri 26.07.2013     PRN     19:50     DUS     22:35     68,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Sat 27.07.2013    PRN     13:10     DUS     15:50     118,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Sun 28.07.2013    PRN     08:45     DUS     11:25     118,00 €

air-kosova

 • Prishtina – Genève – Genf Wed 24.07.2013     PRN     12:05     GVA     14:20     83,00 €
 • Prishtina – Genève – Genf Fri 26.07.2013     PRN     21:15     GVA     23:30     154,00 €
 • Prishtina – Genève – Genf Sat 27.07.2013     PRN     10:25     GVA     12:40     226,00 €
 • Prishtina – Genève – Genf Sun 28.07.2013     PRN     09:00     GVA     11:15     226,00 €
 • Prishtina – Hamburg Sat 27.07.2013 PRN     09:25     HAM     12:00     269,00 €
 • Prishtina – Hannover     Sat 27.07.2013     PRN     01:50     HAJ     04:05     239,00 €
 • Prishtina – Hannover     Sat 27.07.2013    PRN     09:40     HAJ     11:55     269,00 €
 • Prishtina – Köln/Bonn Sat 27.07.2013     PRN     02:15     CGN     04:40     179,00 €
 • Prishtina – München Wed 24.07.2013     PRN     21:15     MUC     23:15     28,00 €
 • Prishtina – München Sat 27.07.2013    PRN     08:45     MUC     10:40     58,00 €
 • Prishtina – München Sun 28.07.2013     PRN     18:25     MUC     20:35     119,00 €
 • Prishtina – Stuttgart     Wed 24.07.2013     PRN     20:45     STR     22:45     28,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Fri 26.07.2013    PRN     12:40     STR     14:35     48,00 €
 • Prishtina – Stuttgart     Sat 27.07.2013    PRN     04:15     STR     06:15     78,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Sat 27.07.2013    PRN     14:25     STR     16:25     78,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Sat 27.07.2013    PRN     19:50     STR     21:50     78,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Sun 28.07.2013    PRN     15:15     STR     17:15     78,00 €
 • Prishtina – Zürich     Tue 23.07.2013     PRN     10:50     ZRH     13:00     64,00 €
 • Prishtina – Zürich     Tue 23.07.2013    PRN     17:45     ZRH     20:00     64,00 €
 • Prishtina – Zürich     Wed 24.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Wed 24.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Thu 25.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Thu 25.07.2013    PRN     14:45     ZRH     17:00     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Fri 26.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     145,00 €
 • Prishtina – Zürich     Fri 26.07.2013    PRN     09:55     ZRH     12:05     145,00 €
 • Prishtina – Zürich     Fri 26.07.2013     PRN     18:45     ZRH     20:55     145,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     04:15     ZRH     06:30     164,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     164,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     164,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     15:50     ZRH     17:55     189,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sun 28.07.2013     PRN     04:15     ZRH     06:30     211,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sun 28.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     236,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sun 28.07.2013     PRN     14:40     ZRH     17:00     211,00 €
 • Prishtina – Zürich     Mon 29.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     219,00 €
 • Prishtina – Zürich     Mon 29.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:20     219,00 €

Ofertat e Kosova reisen 23-24 Korrik 2013

Ofertat e Kosova reisen

Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 17:45 279 CHF *
Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 10:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Marte,   23 KOR 2013, 14:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Merkure, 24 KOR 2013, 06:50 349 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

Fluturimet Speciale per Janar nga Flyksa – Kosova Airlines

airkosova-janar-2013

23.01.2013 Zürich – Prishtina 49.–CHF
23.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
23.01.2013 München – Prishtina 29.–EUR
23.01.2013 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR

25.01.2013 Zürich – Prishtina 49.–CHF
25.01.2013 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR
25.01.2013 München – Prishtina 29.–EUR
25.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 29.–EUR

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

Me Air Prishtina ju fluturoni në Kosovë dhe Maqedoni.

Air Prishtina, ofruesi kryesor për udhëtime të lira dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni tash e 30 vjet, shërben si urë lidhëse mes familjes dhe vendlindjes.

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

 • Veronë – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Venezia – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Milano/Bergamo  – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Shtutgart – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Mynhen – Prishtine nga EUR 49,00 Air Prishtina
 • Friedrichshafen – Prishtine nga CHF 69,00 Air Prishtina
 • Wien – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Gjenevë – Prishtine nga CHF 79,00 Air Prishtina

një drejtimshe inkl. Taxat

Mund të bëhen rezervimet shpejt dhe thjeshtpër udhëtime për Kosovë dhe Maqeoni

Qendra thirrjeve është 24 orë në dispozicion për ju me tarifa lokale.

Air Prishtina Zvicër

 • Air Prishtina Zürich     +41 44 221 19 17
 • Air Prishtina Basel      +41 61 693 47 10
 • Air Prishtina Genf     +41 22 741 07 71

Air Prishtina Gjermani

 • Air Prishtina Düsseldorf     +49 21 116 25 03
 • Air Prishtina Stuttgart    +49 711 236 5811
 • Air Prishtina München    +49 89 975 96 290

Air Prishtina Kosovë

 • Air Prishtina Prishtine     +381 38 222 099
 • Air Prishtina Gjilan     +381 28 024 673

     Air Prishtina

 • Air Prishtina Maqedoni Shkup +389 2 511 12 12
 • Air Prishtina Itali +390 240 708 009
 • Air Prishtina Belgjikë +32 2 808 09 62
 • Air Prishtina Francë +33 4 816 80 184
 • Air Prishtina Austri +43 720 88 1473
 • Air Prishtina Britania e M. +44 203 318 9435
 • Air Prishtina Slovenia +386 2 600 1435
 • Air Prishtina Suedia +46 40 645 3560
 • Air Prishtina Sllovakia +421 2 334 18 454
 • Air Prishtina Danimarka +45 70 142 278