Airprishtina cmimet per muajin gusht

Londër/Prishtinë non-stop

Duke filluar nga fundi i qershorit, ne si operatori i vetëm, do t’ju sjellim në Prishtinë direkt nga Londra-Gatwick. Një fluturim – një çmim. Fluturimi do të realizohet në mënyrë të besueshme nga kompania e mirënjohur ajrore “Germania”. Direkt, pa asnjë ndalesë të ndërmjetme apo fluturime lidhëse me kohë të gjata pritjeje. Ne jemi të vetmit për këtë linjë që fluturojmë direkt!

 airkosova-airprishtina

Nisja Prishtinë – Basel/Mulhouse

 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Sht, 2013-08-17 13:30     15:35     390.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Die, 2013-08-18 04:00     06:35     390.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Sht, 2013-08-24 13:30     15:35     320.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse    Sht, 2013-08-31 13:30     15:35     320.00 CHF

Nisja  Basel/Mulhouse – Prishtinë

 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-08-17 16:25     18:35     80.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-08-24 16:25     18:35     70.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-08-31 16:25     18:35     70.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-09-07 16:25     18:35     70.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë    Sht, 2013-09-14 16:25     18:35     70.00 CHF

Continue reading Airprishtina cmimet per muajin gusht

Airprishtina fluturimet 28, 29, 30 shtator 2012

Airprishtina fluturimet 28, 29, 30 shtator 2012

 Air Prishtina

 

Nisja Prishtinë – Basel/Mulhouse      Sht, 2012-09-29     L9917     12:40     14:40     150.00 CHF
Nisja Prishtinë – Bruxelles    Pre, 2012-09-28     L9883     05:00     07:40     189.00 EUR
Nisja Prishtinë – Cyrih      Pre, 2012-09-28     WK403     09:15     11:15     140.00 CHF
Nisja Prishtinë – Cyrih      Sht, 2012-09-29     WK403     09:15     11:15     180.00 CHF
Nisja Prishtinë – Cyrih      Sht, 2012-09-29     WK405     11:25     13:25     230.00 CHF
Nisja Prishtinë – Cyrih      Die, 2012-09-30     WK403     09:15     11:15     280.00 CHF
Nisja Prishtinë – Dyseldorf     Sht, 2012-09-29     L9536     06:00     08:30     179.00 EUR
Nisja Prishtinë – Dyseldorf    Die, 2012-09-30     L9536     11:40     14:10     179.00 EUR
Nisja Prishtinë – Gjenevë    Sht, 2012-09-29     WK471     17:15     19:15     219.00 CHF
Nisja Prishtinë – Milano/Bergamo    Pre, 2012-09-28     L9768     11:40     13:20     119.00 EUR
Nisja Prishtinë – Mynhen  Sht, 2012-09-29     L9924     14:10     16:00     199.00 EUR
Nisja Prishtinë – Shtutgart      Sht, 2012-09-29     L9538     08:30     10:30     179.00 EUR
Nisja Prishtinë – Shtutgart          Die, 2012-09-30     L9538     06:00     08:00     179.00 EUR
Nisja Prishtinë – Venezia      Pre, 2012-09-28     L9526     16:50     18:20     119.00 EUR
Nisja Prishtinë – Veronë    Sht, 2012-09-29     L9534     19:40     21:20     99.00 EUR

 

Qendra jonë e thirrjeve është 24 orë në dispozicion për ju me tarifa lokale.

Zvicër
Zürich     +41 44 221 19 17 /     Basel     +41 61 693 47 10     Genf     +41 22 741 07 71
Gjermani
Düsseldorf     +49 21 116 25 03 /     Stuttgart     +49 711 236 5811     München     +49 89 975 96 290
Kosovë dhe Maqedoni
Prishtina     +381 38 222 099     Gjilan     +381 28 024 673     Skopje     +38 92 511 12 12

Kosova Resien fluturimet ofertat per 28 dhe 29 shtator 2012

Kosova Resien fluturimet ofertat per 28 dhe 29 shtator 2012

kosova-reisen

 •   Prishtinë – Zurich Pr, 28 Shtator 2012, 09:30 179 Sfr *
 •   Prishtinë – Zurich Sht, 29 Shtator 2012, 09:30 279 Sfr *
 •   Zurich – Prishtinë Pr, 28 Shtator 2012, 06:30 279 Sfr *
 •   Zurich – Prishtinë Sht, 29 Shtator 2012, 06:30 299 Sfr *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 / E-Mail: info@kosovareisen.com / KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471 / Prizren +381 29 242 110 / Prishtinë +381 38 241 111

Prishtinë – Zurich

Malesia Reisen Fluturimet 28 dhe 29 Shtator 2012

Malesia Reisen Fluturimet 28 dhe 29 Shtator 2012

malesia-reisen

29.09.2012  Zurich → Prishtina WK 404     14:30     280,00 CHF
29.09.2012  Zurich → Prishtina WK 402     06:30     280,00 CHF

27.09.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:30     150,00 CHF
28.09.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     170,00 CHF
29.09.2012 Prishtina → Zurich WK 405     11:30     200,00 CHF
29.09.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     170,00 CHF

29.09.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     17:00     250,00 CHF
29.09.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     08:30     100,00 CHF

Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Zürich +41 44 211 81 81 / Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 / Lausanne +41 21 636 31 81 / Kosova: Pristina +381 38 240 666 /
Pristina (Airport) +381 38 548 432 / Prizren +381 29 241 859 / Suhareka +381 29 271 001
E-Mail: info@malesiareisen.com

Reiseburo Prishtina Reisen – Turkey Vacations – Türkei Reisen

Reiseburo Prishtina Reisen – Turkey Vacations – Türkei Reisen

286 euro – 7 nete ne Kemer Hotel Belvista 4 yje
Paguaj 1 Hotel Shfrytezo 2 hotele

 • Wow Kremlin Palace 759Euro,
 • Wow Topkapi Palace 759Euro

299 euro – 7 nete Ikon Hotel Kemer 3 yje
339 euro – 9 mete Ikon Hotel Kemer Continue reading Reiseburo Prishtina Reisen – Turkey Vacations – Türkei Reisen

Kosova Reisen Cmimet 17 dhe 18 Prill 2012

Kosova Reisen Ofertat

Prishtinë – Zurich 17/04/2012, 09:30 199 Sfr *
Prishtinë – Zurich 17/04/2012, 09:30 199 Sfr *
Zurich – Prishtinë 17/04/2012, 06:30  99 Sfr *
Zurich – Prishtinë 17/04/2012, 06:30 149 Sfr *

KOSOVA REISEN ZÜRICH

Continue reading Kosova Reisen Cmimet 17 dhe 18 Prill 2012

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

Me Air Prishtina ju fluturoni në Kosovë dhe Maqedoni.

Air Prishtina, ofruesi kryesor për udhëtime të lira dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni tash e 30 vjet, shërben si urë lidhëse mes familjes dhe vendlindjes.

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

 • Veronë – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Venezia – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Milano/Bergamo  – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Shtutgart – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Mynhen – Prishtine nga EUR 49,00 Air Prishtina
 • Friedrichshafen – Prishtine nga CHF 69,00 Air Prishtina
 • Wien – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Gjenevë – Prishtine nga CHF 79,00 Air Prishtina

një drejtimshe inkl. Taxat

Mund të bëhen rezervimet shpejt dhe thjeshtpër udhëtime për Kosovë dhe Maqeoni

Qendra thirrjeve është 24 orë në dispozicion për ju me tarifa lokale.

Air Prishtina Zvicër

 • Air Prishtina Zürich     +41 44 221 19 17
 • Air Prishtina Basel      +41 61 693 47 10
 • Air Prishtina Genf     +41 22 741 07 71

Air Prishtina Gjermani

 • Air Prishtina Düsseldorf     +49 21 116 25 03
 • Air Prishtina Stuttgart    +49 711 236 5811
 • Air Prishtina München    +49 89 975 96 290

Air Prishtina Kosovë

 • Air Prishtina Prishtine     +381 38 222 099
 • Air Prishtina Gjilan     +381 28 024 673

     Air Prishtina

 • Air Prishtina Maqedoni Shkup +389 2 511 12 12
 • Air Prishtina Itali +390 240 708 009
 • Air Prishtina Belgjikë +32 2 808 09 62
 • Air Prishtina Francë +33 4 816 80 184
 • Air Prishtina Austri +43 720 88 1473
 • Air Prishtina Britania e M. +44 203 318 9435
 • Air Prishtina Slovenia +386 2 600 1435
 • Air Prishtina Suedia +46 40 645 3560
 • Air Prishtina Sllovakia +421 2 334 18 454
 • Air Prishtina Danimarka +45 70 142 278

Oferta Speciale Kosova Reisen 4 dhe 5 Prill 2012

Oferta Speciale Kosova Reisen 4 dhe 5 Prill 2012

Bileta te lira per ne Zvicer prej Prishtines duke filluar me cmim prej 69 CHF, rezervoni me shpejte pasi qe vendet jane te limituara.

 •     Prishtinë – Zurich – 04 PRL 2012 – 09:30 – 69 Sfr –  Kosova Reisen
 •     Prishtinë – Zurich – 05 PRL 2012 – 09:30 – 69 Sfr –  Kosova Reisen
 •     Zurich – Prishtinë – 04 PRL 2012 – 06:30 – 299 Sfr –  Kosova Reisen
 •     Zurich – Prishtinë – 05 PRL 2012 – 06:30 – 399 Sfr –  Kosova Reisen

Kontaktoni me Kosova Reisen

Zurich +41 44 215 20 20
Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111 Continue reading Oferta Speciale Kosova Reisen 4 dhe 5 Prill 2012

Air Prishtina: çmimet aktuale Mars 2012

Air Prishtina: çmimet aktuale

Veronë – Prishtine nga EUR 69,00
Venezia – Prishtine nga EUR 39,00
Milano/Bergamo – Prishtine nga EUR 69,00
Shtutgart – Prishtine nga EUR 69,00
Mynhen – Prishtine nga EUR 39,00
Friedrichshafen – Prishtine nga CHF 69,00
Wien – Prishtine nga EUR 49,00
Gjenevë – Prishtine nga CHF 79,00

një drejtimshe inkl. Taxat

Airprishtina Call Center 24 h

Airprishtina Zvicer     +41 44 2211917
Airprishtina Gjermani   +49 211 162503
Airprishtina Itali    +390 240 708009
Airprishtina Belgjikë    +32 2 8080962
Airprishtina Francë    +33 4 81680184
Airprishtina Austri    +43 720 881473
Airprishtina Britani e m.    +44 203 3189435
Airprishtina Kosovë    +381 38 222099
Airprishtina Maqedoni    +38 92 5111212
Airprishtina Preshevë    +381 17 669117

Bonus-programi me Air Prishtina Card Continue reading Air Prishtina: çmimet aktuale Mars 2012

Malesia Reisen Oferta per 24/25 Mars 2012

Malesia Reisen Oferta per 24/25 Mars 2012

24.03.2012 Zurich → Prishtina WK 404     09:00     170,00 CHF
24.03.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     170,00 CHF
25.03.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     150,00 CHF

24.03.2012 Prishtina → Zurich WK 405     18:00     100,00 CHF
24.03.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     110,00 CHF
25.03.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     200,00 CHF

24.03.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     11:40     200,00 CHF
24.03.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     15:00     200,00 CHF

Kontakt
Schweiz:
Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90
Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81
Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666
Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859
Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001
E-Mail: info@malesiareisen.com

Malesia Reisen Oferta per 24/25 Mars 2012

Malësia Reisen GmbH është e specializuar për fluturime çarter nga Zürich-u për në Prishtinë. Caku të cilin ne ia kemi vënë vetes, është t’i ofrojmë të gjitha shërbimet në nivelin më të lartë të mundshëm të kualitetit.

Caku ynë më i rëndësishëm është t’i çojmë klientët tanë sigurt prej vendit të fluturimit deri te vendi i destinacionit dhe t’i ofrojmë shërbimet tona të fluturimit në një raport të shkëlqyeshëm mes çmimit dhe shërbimit.

Në qendër të përpjekjes qëndrojnë tri caqe të ndërmarrjes, të cilat realizohen secilën ditë nga bashkëpunëtorët tanë të motivuar dhe të shkolluar mirë:

Besueshmëri dhe saktësi
Natyrë miqësore e punës
Raporti më i mirë midis çmimit dhe shërbimit