Ofertat Malesia Reisen, Kosova Reisen, Austrian Airlines

Malesia Reisen Oferta 09 dhe 10 maj 2012

 • 09.05.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     150,00 CHF Malesia Reisen
 • 10.05.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     100,00 CHF Malesia Reisen
 • 09.05.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     320,00 CHF Malesia Reisen
 • 10.05.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     300,00 CHF Malesia Reisen

Malesia Reisen
Spreitenbach +41 56 417 90 90
Zürich +41 44 211 81 81
Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90
Lausanne +41 21 636 31 81
Malesia Reisen  Kosova:
Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001

Kosova Reisen Oferta 09 dhe 10 maj 2012

 • 09.05.2012 Zurich → Prishtina 06:30     79,00 CHF Kosova Reisen
 • 10.05.2012 Zurich → Prishtina 06:30     99,00 CHF Kosova Reisen
 • 09.05.2012 Prishtina → Zurich 09:00     319,00 CHF Kosova Reisen
 • 10.05.2012 Prishtina → Zurich 09:00     259,00 CHF Kosova Reisen

ZÜRICH
Tel: +41 44 215 20 20
E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVË
Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

 

Austrian Airlines Oferta Red Ticket per  maj 2012

 • Pristina London/Heathrow 258 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Amsterdam     265 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Copenhagen     266 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Paris          267 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Milan / Malpensa 273 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Barcelona    287 €    REDTICKET XR Austrian Airlines

www.austrian.com / Prishtina 038 222 530

Prishtina 038 222 530

Spirit Airlines me shtrejte bagazhi se Bileta

Spirit Airlines Baggage 

Baggage Fees (All charges are per bag, one way)

Please note that effective November 6th, 2012, identical bag fees will apply for domestic and international travel.

Me Spirit Airlines vendosja e torbes ne koshin e sipërm së shpejti do të kushtojë 100 Dollar. Kjo mund te jete me shumë se sa pasagjerret e Spirit mund te kenë paguar për biletat e tyre.

Nga 6 nëntori i 2012, pasagjeret të cilët kan torba gjate checking-ut/Boarding-ut kan për të paguar tarifën rreth $ 100. Çdo torbe që duhet të vendoset në kosh të sipërm do te konsiderohet ndamas dhe do te paguhet ndamas. Një torbe e vogël që mund te vendoset perfundi uleses do te jete pa pagese.

SPIRIT është një  nga dy kompanite ajrore që kryejnë pagesë shtese per bagazh. Allegiant është kompania tjetër te dy keto kompani operojne ne tregun e brendshem te Amerikes. Shpresojme te mos befasoheni per kete ne rast se zgjidhni te udhetoni me SPIRIT apo me ALLEGIANT.

Me Spirit Airlines nje bilete do tju kushtoje shume me lire se sa bagazhi ja edhe  disa nga ofertat speciale

 SPIRIT Special Deals

 • Atlantic City Atlanta            $28.79* one way 5/26, 5/27, 5/31, 6/2, 6/4, 6/5
 • Atlantic City Boston           $28.79* one way 5/23, 5/30, 6/8, 6/9, 6/13, 6/15
 • Atlantic City Chicago (O’Hare)   $28.79* one way 5/23, 5/26, 5/30, 5/31
 • Atlantic City Detroit            $28.79* one way 5/23, 5/26, 5/29, 5/31, 6/2, 6/5
 • Atlantic City Fort Lauderdale       $69.59* one way 5/26, 5/27, 5/29, 6/5, 6/9, 6/12
 • Atlantic City Myrtle Beach       $28.79* one way 5/28, 5/29, 6/4, 6/5, 6/11, 6/12
 • Fort Lauderdale Atlanta       $28.79* one way 5/23, 5/30, 5/31, 6/6, 6/7, 6/13
 • Fort Lauderdale Atlantic City       $69.59* one way 5/23, 5/30, 5/31, 6/7, 6/13, 6/21
 • Fort Lauderdale Denver       $68.79* one way 5/23, 5/26, 5/29
 • Fort Lauderdale Detroit       $38.79* one way 5/23, 5/24, 5/31, 6/1, 6/7, 6/8
 • Fort Lauderdale Kingston, Jamaic $65.69* one way 5/23, 5/29, 5/31, 6/6
 • Fort Lauderdale Myrtle Beach       $28.79* one way 5/23, 5/31, 6/6, 6/13, 6/20
 • Fort Lauderdale Nassau, Bahamas  $41.69* one way 5/23, 5/26, 5/27, 5/28, 5/29, 5/31
 • Fort Lauderdale Orlando       $19.80* one way 5/23, 6/1, 6/5, 6/9, 6/13, 6/15
 • Fort Lauderdale Panama Ci,Panama $44.03* one way 5/28, 5/29, 6/5, 6/7
 • Fort Lauderdale San Ped bHonduras$76.37* one way 5/24, 5/25, 5/29, 6/7
 • Fort Lauderdale Santiago, DR       $74.43* one way 5/29, 6/1, 6/5, 6/12
 • Fort Lauderdale Santo Domingo, DR$74.43* one way 5/27, 5/29, 6/3, 6/5, 6/6, 6/10
 • Fort Lauderdale Tampa           $19.80* one way 5/23, 5/31, 6/5, 6/7, 6/14, 6/19
 • Fort Lauderdale Toluca, Mexico   $84.73* one way 5/25, 5/29, 6/5
 • Fort Lauderdale Washington, DC   $58.79* one way 5/23, 5/24, 5/31, 6/6, 6/7

Travel Deals Spirit Airlines

Check out our other deals!
Each sale has different offerings to help you save and travel for less!
Sunshine Sale!
Fares from $19.80* one way!
Summertime is almost here so grab your sweetie and get cheeky! Go ahead and kiss your loved one where the sun does shine with ultra low fares starting from just $19.80* one way. But hurry, don’t let the sun set on this sale… Book today! Please note that all fares listed below include any applicable taxes, fees, and surcharges. Additional terms apply. Baggage charges may apply.

www.spirit.com

Ne tregun europian Easyjet dhe RyanAir kan pagesa te ngjajshme shtese per bagazhin.

 

Cmimet Speciale nga Flyksa – Kosova Airlines Prill 2012

Oferta Speciale e Flyksa – Kosova Airlines per pjesen e dyte te muajit Prill per vitin 2012. Rezervoni sot qe te perfitoni nga cmimet super te lira per udhetimet drejt Kosoves dhe Maqedonise.

Kosova Airlines 11 . Prill . 2012

 • 11.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 11.04.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

 

Kosova Airlines 14 . Prill . 2012

 • 14.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 14.04.2012 München – Prishtina 59.–EUR  (flyksa – Kosova Airlines)
 • 14.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 14.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 14.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 14.04.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

Kosova Airlines 15 . Prill . 2012

 • 15.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 15.04.2012 München – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 15.04.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

Kosova Airlines 18 . Prill . 2012

 • 18.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 18.04.2012 München – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 18.04.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

Kosova Airlines 21 . Prill . 2012

 • 21.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 21.04.2012 München – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 21.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 21.04.2012 Frankfurt – Prishtina 79.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 21.04.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 21.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 21.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

Kosova Airlines 22 . Prill . 2012

 • 22.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 22.04.2012 München – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 22.04.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

Kosova Airlines 25 . Prill . 2012

 • 25.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 25.04.2012 München – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)
 • 25.04.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines)

Kosova Airlines  CALL CENTER 24 STUNDEN

 • Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
 • Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
 • Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42
 • Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
 • Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74
 • Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
 • Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
 • Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
 • Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
 • Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
 • Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines bashkëpunon me më shumë se 300 agjencione në Kosovë, Europë dhe Amerikë, duke ju ofruar efikasitet dhe shërbime 24h. 

Platforma e kompanisë në sistemin e saj web online dhe shërbimin e call center 24h ndikoi në rritjen e numrit të pasagjerëve. Duke ofruar fluturime ndërkombetare brenda ditës, në mënyre më të lehtë dhe duke u kushtuar atyre efikasitet në kohë kemi arritur qe brenda vitit të transportojmë rreth 400 mijë udhëtarë.

Mbi Kosova Airlines Bëhuni Agjent Bashkpunëtorët Call Center 24-orë Kontakti

Air Prishtina News – Maj

Air Prishtina  Deri në fund të muajit maj: Mynih/Prishtinë prej 49,- €

Air prishtina Shfrytëzojeni tani këtë mundësi, të bëni një pushim të shkurtër në vendlindje për një çmim tejet të volitshëm (një drejtim). Me terminet e shumta të fluturimit brenda javës, ne ju ofrojmë fleksibilitet të lartë në kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj dhe ju mundësojmë që, p.sh., të bëni një pushim të shkurtër prej të shtunën deri të mërkurën dhe e tëra prej 49,–€ një drejtim.

Air Prishtina Direkt nga Bodensee për në Prishtinë dhe Shkup

Fluturoni çdo javë me Air Prishtina nga Friedrichshafen

Një ofertë veçanërisht interesante për bashkëkombasit tanë nga Gjermania jugore, Austria dhe Zvicra: Nga data 2 korrik, ofrojmë fluturime të rregullta javore me XL-Airways nga aeroporti i Bodensee-Friedrichshafen direkt për në Prishtinë dhe Shkup. Për klientët tanë nga Gjermania jugore, Austria dhe Zvicra është kjo një alternativë interesante!

air prishtina

Continue reading Air Prishtina News – Maj

Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni. Continue reading Udhetimi per Kosove

Travel to Kosovo

Get in

Americans and EU Citizens do not need a visa and can stay in Kosovo for an indefinite period of time. Citizens of other countries that have significantly contributed the rebuilding of the Kosovo probably also do not need visas either, although Kosovo is starting to implement a stricter visa regime.

You can enter Kosovo through the northern border with Serbia through North Mitrovica. From Montenegro you can enter by going through Rozhaje to Peja. From Macedonia you can take a bus to Pristina. There is a border entry in the Presheva Valley in Serbia. From Albania you can enter through Prizren.

Continue reading Travel to Kosovo

Pristina International Airport reached 1 million passangers in September

This statistic represents an increase of over 85 thousand passengers, or in percentage nearly 10 percent more to this nine-month period.
By the end of September of 2009, around 923 thousand passengers passed ANP while the entire year ended with about 1.2 million passengers.
During this year provided that the number of passengers to exceed the figure of 1.3 million passengers, which represents a great achievement considering that only two years in this company, precisely in November 2008 to celebrate for the first time in the company histrorine passing traveler the 1 millionth, having rewarded him with a free ticket and being treated as very special eviniment. Continue reading Pristina International Airport reached 1 million passangers in September