Spirit Airlines me shtrejte bagazhi se Bileta

Spirit Airlines Baggage 

Baggage Fees (All charges are per bag, one way)

Please note that effective November 6th, 2012, identical bag fees will apply for domestic and international travel.

Me Spirit Airlines vendosja e torbes ne koshin e sipërm së shpejti do të kushtojë 100 Dollar. Kjo mund te jete me shumë se sa pasagjerret e Spirit mund te kenë paguar për biletat e tyre.

Nga 6 nëntori i 2012, pasagjeret të cilët kan torba gjate checking-ut/Boarding-ut kan për të paguar tarifën rreth $ 100. Çdo torbe që duhet të vendoset në kosh të sipërm do te konsiderohet ndamas dhe do te paguhet ndamas. Një torbe e vogël që mund te vendoset perfundi uleses do te jete pa pagese.

SPIRIT është një  nga dy kompanite ajrore që kryejnë pagesë shtese per bagazh. Allegiant është kompania tjetër te dy keto kompani operojne ne tregun e brendshem te Amerikes. Shpresojme te mos befasoheni per kete ne rast se zgjidhni te udhetoni me SPIRIT apo me ALLEGIANT.

Me Spirit Airlines nje bilete do tju kushtoje shume me lire se sa bagazhi ja edhe  disa nga ofertat speciale

 SPIRIT Special Deals

 • Atlantic City Atlanta            $28.79* one way 5/26, 5/27, 5/31, 6/2, 6/4, 6/5
 • Atlantic City Boston           $28.79* one way 5/23, 5/30, 6/8, 6/9, 6/13, 6/15
 • Atlantic City Chicago (O’Hare)   $28.79* one way 5/23, 5/26, 5/30, 5/31
 • Atlantic City Detroit            $28.79* one way 5/23, 5/26, 5/29, 5/31, 6/2, 6/5
 • Atlantic City Fort Lauderdale       $69.59* one way 5/26, 5/27, 5/29, 6/5, 6/9, 6/12
 • Atlantic City Myrtle Beach       $28.79* one way 5/28, 5/29, 6/4, 6/5, 6/11, 6/12
 • Fort Lauderdale Atlanta       $28.79* one way 5/23, 5/30, 5/31, 6/6, 6/7, 6/13
 • Fort Lauderdale Atlantic City       $69.59* one way 5/23, 5/30, 5/31, 6/7, 6/13, 6/21
 • Fort Lauderdale Denver       $68.79* one way 5/23, 5/26, 5/29
 • Fort Lauderdale Detroit       $38.79* one way 5/23, 5/24, 5/31, 6/1, 6/7, 6/8
 • Fort Lauderdale Kingston, Jamaic $65.69* one way 5/23, 5/29, 5/31, 6/6
 • Fort Lauderdale Myrtle Beach       $28.79* one way 5/23, 5/31, 6/6, 6/13, 6/20
 • Fort Lauderdale Nassau, Bahamas  $41.69* one way 5/23, 5/26, 5/27, 5/28, 5/29, 5/31
 • Fort Lauderdale Orlando       $19.80* one way 5/23, 6/1, 6/5, 6/9, 6/13, 6/15
 • Fort Lauderdale Panama Ci,Panama $44.03* one way 5/28, 5/29, 6/5, 6/7
 • Fort Lauderdale San Ped bHonduras$76.37* one way 5/24, 5/25, 5/29, 6/7
 • Fort Lauderdale Santiago, DR       $74.43* one way 5/29, 6/1, 6/5, 6/12
 • Fort Lauderdale Santo Domingo, DR$74.43* one way 5/27, 5/29, 6/3, 6/5, 6/6, 6/10
 • Fort Lauderdale Tampa           $19.80* one way 5/23, 5/31, 6/5, 6/7, 6/14, 6/19
 • Fort Lauderdale Toluca, Mexico   $84.73* one way 5/25, 5/29, 6/5
 • Fort Lauderdale Washington, DC   $58.79* one way 5/23, 5/24, 5/31, 6/6, 6/7

Travel Deals Spirit Airlines

Check out our other deals!
Each sale has different offerings to help you save and travel for less!
Sunshine Sale!
Fares from $19.80* one way!
Summertime is almost here so grab your sweetie and get cheeky! Go ahead and kiss your loved one where the sun does shine with ultra low fares starting from just $19.80* one way. But hurry, don’t let the sun set on this sale… Book today! Please note that all fares listed below include any applicable taxes, fees, and surcharges. Additional terms apply. Baggage charges may apply.

www.spirit.com

Ne tregun europian Easyjet dhe RyanAir kan pagesa te ngjajshme shtese per bagazhin.