Croatia Airlines Offer for flights from Prishtina starting 149 Euro

Return flights from Prishtina to Europe and Croatia from 149 €

From Prishtina Book flights to Croatia and Europe from 10th to 12th October!

 • Return ticket for flights from Prishtina to Dubrovnik starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Pula starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Split starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Zadar starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Zagreb starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Amsterdam starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Brussels starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Copenhagen starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Frankfurt starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from London starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Munich starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Paris starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Rome starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Sarajevo starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Vienna starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Zurich starting at 149 euro

croatian-airlines-prishtina

The offer applies to flight tickets purchased from 10 to 12 October 2013.

Conditions: Continue reading Croatia Airlines Offer for flights from Prishtina starting 149 Euro

“Belle Air” kritikohet nga pasagjerët për vonesa

Ishte lodhur e nervozuar nga pritja e gjatë në aeroportin e Cyrihut, Zvicër.Visar Haxhimusa bashkë me dhjetëra pasagjerë të tjerë ankoheshin se kanë mbetur pa udhëtuar nga ai qytet drejt Kosovës për shkak të problemeve që kanë hasur me kompaninë “Belle Air”. Fluturimi ishte anuluar. “Agjencitë duhet paraprakisht të lajmërojnë për anulimin e fluturimit”, thotë Haxhimusa. “Në shekullin 21 të ndodhin këso gjëra është absurde”.

Kështu u ka ndodhur edhe të tjerëve.Edhe një 55-vjeçar, Jahë Kadrijaj, nga Cyrihu, me prejardhje nga Deçani, kishte mbetur në Aeroportin e Cyrihut. “Agjencitë duhet paraprakisht të lajmërojnë për anulimin e fluturimit”.Ai thotë se nuk e ka njoftuar askush. Ai paralajmëroi padi. “Askush nuk tha se do të kompensohet kjo kohë e humbur dhe rruga deri në Gjenevë”, tha Kadrijaj.

Këto vonesa në fluturim dhe shtyrje kanë ndodhur më 26 qershor të këtij viti, në Cyrih. Biletat e blera disa muaj më herët e që ishin kthyese mund të silleshin rreth 250 euro.Vonesa kishte edhe në Prishtinë. Më 17 korrik. Edhe pse ekrani i paralajmërimeve në aeroport tregonte se aterrimi i aeroplanit të avio-kompanisë “Belle Air” duhet të ndodhte në orën 10:45, aeroplani nuk ateroi dhe vonesa nuk u paralajmërua.

belleair air kosova
belle air kosova

Po të njëjtën ditë vonesë pati edhe avio-kompania “Adelways”. Kjo e fundit paralajmëroi pasagjerët për vonesën e aterrimit.Vonesë të fluturimit nga “Belle Air” pati edhe të mërkurën e 24 korrikut, në aeroportin e Prishtinës. Fluturimi që nga Prishtina për në Dusseldorf, Gjermani, ishte dashur të realizohej në ora 11:40 ishte shtyrë për 18:00. Continue reading “Belle Air” kritikohet nga pasagjerët për vonesa

Royal Travel Prishtina

Royal Travel

Bulevardi Bill Clinton, p.n., Prishtinë

Tel: +377 (0) 44 121 619

Email: info@royaltravel-ks.com

Web: www.royaltravel-ks.com

Royal Travel është agjencion turistik i themeluar në vitin 2004 ashtu që t’ju ofrojmë besimtarëve myslimanë shërbime elitare për kryerjen e Haxhit dhe Umrës konform rregullave të sheriatit dhe në pajtim me sunetin e të Dërguarit Muhammed, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të.

Dëshira për themelimin e këtij agjencioni vjen si rezultat i punës shumëvjeçare në shërbim të haxhinjve dhe i vuajtjeve me të cilat ballafaqoheshin haxhilerët e Ballkanit në përgjithësi duke filluar që nga transporti, akomodimi në hotele, ushqimi dhe vështirësitë e tyre në kryerjen e ritualeve të haxhit sipas rregullave të caktuara. Kryerja e Haxhit konform rregullave ka shpërblim të madh. Ai i cili e kryen haxhin duke respektuar të gjitha normat dhe dispozitat e tij kthehet i pastër nga mëkatet si atë ditë kur e ka lindur nëna e tij, në të kundërtën shpërfillja e këtyre rregullave dhe mosplotësimi i tyre mund të rezultojë që haxhiu të kthehet me më shumë mëkate sesa kishte para se të shkonte. Me qëllim të shmangies së këtyre problemeve “Royal Travel” ofron zgjidhjen më fatlume për kryerjen me përpikëri të Haxhit dhe Umres dhe duke respektuar të gjitha rregullat e këtyre adhurimeve.

Në vitin 2009 “Royal Travel” fitoi të drejtën nga Ministria e Haxhit dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Arabisë Saudite që të veprojë si operator i vetëm në rajon për individë dhe grupe në sigurimin e vizave për kryerjen e Umres për këto shtete: R. e Kosovës, Shqipëria, Mali i Zi, Serbia dhe Maqedonia.

Nga shërbimet tona gjer më tani kanë përfituar shumë besimtarë nga vendet e sipërpërmendura dhe diaspora, si p.sh. nga: Zvicra, Austria, Gjermania, Finlanda, Belgjika, Suedia, etj.

Përvoja jonë dhe këshillat e klientëve tanë na kanë obliguar që çdo vit ta rrisim cilësinë e shërbimeve tona. Përfitues të këtyre shërbimeve mund të jenë të gjithë bashkatdhetarët tanë me qëndrim në diasporë, por që kanë ndonjë dokument identifikimi të rajonit ku ne operojmë edhe nëse kanë pasaportë të vendeve ku aktualisht jetojnë.

Turkish Airlines Special Pristina – Houston USA 490 Euro

Pristina / Pristina Houston / Intercontinentale All flight days 490 €
Houston : Term for Special Offer

Travel Period: 2 April 2013 – 10 December 2013

This promotion isn’t valid between these dates : 01.05.2013 – 31.08.2013
Purchasing Period: 2 April 2013 – 10 December 2013
Maximum Stay: 12 month(s)

ty huston

Special offer is only valid on turkishairlines.com
Special offer is all inclusive (all taxes, fees and surcharges ) and subject to availability (due to limited seat capacity)
Special offer may change subject to currency fluctuation.
Rebooking, cancellation and refund terms is subject to class of ticket.
Turkish Airlines can change conditions of promotion.
Other restrictions may apply depending on route and travel dates.

Located at the south of the United States, Houston is the largest city in the State of Texas, and the fourth largest city in the United States of America by its area. Founded in 1830s, it is home to Texas Medical Center and NASA’s Johnson Space Center. In addition to its skyscrapers and high-rise buildings, the city has many museums and lush green landscape

10 Hotels found near George Bush Houston Airport
1. Americas Best Value Inn & Suites Houston from €38.90
2. Red Roof Inn Houston IAH from €45.48
3. Holiday Inn Houston Intercontinental Airport from €56.02
4. Country Inn and Suites By Carlson Houston Intercontinental Airport South from €54.27
5. Comfort Suites Bush Intercontinental Airport from €61.46
6. Wingate by Wyndham Houston Bush Intercontinental Airport IAH from €55.39
7. Super 8 IAH West/Greenspoint from €52.90
8. Staybridge Suites Houston – IAH Airport from €69.24
9. Palace Inn Airport from €53.68
10. Moonlight Suites from €42.79

Special Summer Abroad With Pegasus

Special Summer Abroad With Pegasus

Pegasus guests can enjoy summer travel on international routes from just €59.99 between 1 June and 31 July, when they book before 31 March. Seats are limited so book now and don’t miss out on this great summer sale!

 a. Campaign is valid for the selected international flights
b. Travel Date: 1 June 2013 – 31 July 2013
c. Ticket Sale Date: 26 March 2013 – 31 March 2013

fly-pegasus
fly-pegasus
d. Fee: International flights (from Turkey) starting from € 59,99
e. This is a limited offer.
f. This discounted price is only available for one way direct flights.
g. This discounted price is only available for tickets purchased on flypgs.com.
h. Cancellations and refunds are not permitted. Reservation change can be applied for 25 EUR on International flights.  If there are no available campaign tickets, the price difference between discounted ticket and original ticket price will be charged.
i. There is no discount for children.
j. The discounted campaign prices include taxes and charges and do not include the check-in fee.  There is a check-in fee of minimum €3 on international routes payable for every passenger and every flight segment (flight number) This fee may change due to countries and routes.
k. Pegasus Airlines reserves the right to change these rules at any time.
 • ISTANBUL – SARAJEVO – 49,99 EUR
 • SARAJEVO – ISTANBUL – 49,99 EUR
 • BUCHAREST – ISTANBUL – 50,99 EUR
 • ISTANBUL – BUCHAREST – 50,99 EUR
 • ISTANBUL – BOLOGNA – 59,99 EUR
 • BOLOGNA – ISTANBUL – 61,99 EUR Continue reading Special Summer Abroad With Pegasus

Ars Travel Dubai Festival 2012

Ars Travel Group organizon Shopping Festival ne Dubai

 

Pullman Hotel -Festivali i Shopingut – DUBAI

5 nete
Pullman Dubai mall of the Emirates 4*
Dhoma dyshe per person eshte 913 eur
Dhoma njeshe eshte 1319 eur

Përfshihet në çmim

 • Akomodimi 5 nete ne hotel me mengjes,
 • Fluturimi PRN IST DXB, kthyese

Ne Çmim nuk perfshihen;

 • Tax-at e aeroportit 177.19 eur
 • Viza Normal, aplikimi per vize 10 dite para nisjes eshte 80 eur
 • Viza Express 4 dite para nisjes eshte 140 eur
 • Sigurimi shendetsor 5 eur
ars travel
ars travel

Info Shtese

 • Destinimi: Dubai
 • Hoteli: Pullman Hotel
 • Tipi i udhëtimit: Pakete Komplete
 • Kohëzhgjatja: 31 ditë
 • Çmimi: 1319€
 • Data e nisjes: 05-01-2012
 • Hoteli: *****

Ars Travel Group organizon Shopping Festival ne Dubai

 

 ARS Travel Group LLC

Rr. Fehmi Agani #34 10000 Prishtine, Kosove
Tel +381 38 226 226 / Fax +381 38 224 154 / Mob +377 45 226 226
info@arstravelgroup.com / www.arstravelgroup.com

Vera 2011

Vera 2011

vera 2011
vera 2011

Ofertat speciale per pushime gjate Veres Vera 2011 do ti gjeni ne web faqen tone.  per rezervime duhet ti kontaktoni agjencionet direkt apo ne emailin info@airkosova.net

Vera 2011

do te kete mjafte befasi dhe cmime speciale gjate ketij viti,  Agjencionet te cilat ne do ti percjellim jane

Eurokoha

Fibula

AltaVia Travel

Airtour

Veneta Travel

ARS Travel Group

Vera 2011

 

Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni. Continue reading Udhetimi per Kosove

Travel to Kosovo

Get in

Americans and EU Citizens do not need a visa and can stay in Kosovo for an indefinite period of time. Citizens of other countries that have significantly contributed the rebuilding of the Kosovo probably also do not need visas either, although Kosovo is starting to implement a stricter visa regime.

You can enter Kosovo through the northern border with Serbia through North Mitrovica. From Montenegro you can enter by going through Rozhaje to Peja. From Macedonia you can take a bus to Pristina. There is a border entry in the Presheva Valley in Serbia. From Albania you can enter through Prizren.

Continue reading Travel to Kosovo

Pristina International Airport reached 1 million passangers in September

This statistic represents an increase of over 85 thousand passengers, or in percentage nearly 10 percent more to this nine-month period.
By the end of September of 2009, around 923 thousand passengers passed ANP while the entire year ended with about 1.2 million passengers.
During this year provided that the number of passengers to exceed the figure of 1.3 million passengers, which represents a great achievement considering that only two years in this company, precisely in November 2008 to celebrate for the first time in the company histrorine passing traveler the 1 millionth, having rewarded him with a free ticket and being treated as very special eviniment. Continue reading Pristina International Airport reached 1 million passangers in September